Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
    Ще ти бъда страшно благодарен!
    За дроба или за посрещането....
    Няма проблеми братле, нали затова сме колеги!!! Като дойдеш ще те запозная със "Западната част" да видиш какви са образи. 11.06. се пада четвъртък и не съм сигурен дали ще мога да организирам Гранде посрещане с бригадата защото е работен ден, но в най-лошия случай аз ще съм на линия!!!
    sigpic
    Subaru Legacy 3.0 H6
    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
      Да се похваля ... преди няколко седмици писах за 4екиста който ми наряза старите гуми които щех да сменям .. та от каското в ДЗИ ми платиха 318 лева за гумите и като сложим 4ертата 4 4исто нови гуми ми излезнаха за по малко от 100 лева пар4ето
      БРАВО!!! Честито колега!!! Както се казва колега "Всяко зло за добро". Затова не се ядосвам вече на глупости, защото може да е за добро. Имам много такива примери в моя живот.
      sigpic
      Subaru Legacy 3.0 H6
      Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
      0888 511 533 - Бонев

Comment

• Просто трябва да се придвижа от летището до автогарата.Не познавам София и бакшишите ме разкарват по един час.По добре да седнем некаде да почерпа от колкото да давам гре6ни пари на тея кавали.Още веднъж благодаря предварително!От ваща бригада познавам лично само един пилот на 155 lulin racing.
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от ivanovbs Покажи съобщение
          Да се похваля ... преди няколко седмици писах за 4екиста който ми наряза старите гуми които щех да сменям .. та от каското в ДЗИ ми платиха 318 лева за гумите и като сложим 4ертата 4 4исто нови гуми ми излезнаха за по малко от 100 лева пар4ето
          Аз така колега преди година и нещо ме тресна една баба с голф4.На третата седмица застраховката и ми изплати 1600 евро колкото да си купя още 3 Алфи като моита.Еи го е ламината и барплота в апартамента.Та както казва колегата Бонев всяко зло за добро.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
            Просто трябва да се придвижа от летището до автогарата.Не познавам София и бакшишите ме разкарват по един час.По добре да седнем некаде да почерпа от колкото да давам гре6ни пари на тея кавали.Още веднъж благодаря предварително!От ваща бригада познавам лично само един пилот на 155 lulin racing.
            За мен е чест брате!!!
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• от няколко дни съм станал страшно спокоен...онзиден един ме засече много грубо и даже неругах по него,днес несе заяждах с един който си заслужаваше тупаниците направо незнам
              Mercedes W202 - 200kompressor 99'
              Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
              Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                от няколко дни съм станал страшно спокоен...онзиден един ме засече много грубо и даже неругах по него,днес несе заяждах с един който си заслужаваше тупаниците направо незнам
                брат имаш проблем,щом даже не си напсувал...

Comment

от няколко дни съм станал страшно спокоен...онзиден един ме засече много грубо и даже неругах по него,днес несе заяждах с един който си заслужаваше тупаниците направо незнам
                  Има такива моменти. На мен преди няколко месеца на Макдоналдс на тракия, спирам и хапваме и тъкмо ще тръгваме с приятелката и няква чанта с тигра, си отваря врата да се качи, но така смело я отвори, че ми удари алфата та даже си остана белег и аз отивам почвам да гледам, виждам, че е зле положението и нищо не й казах. Естествено гъската даже не се извини хем видя, че ми удари врата и че аз съм собственика и гледам тъжно

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                    брат имаш проблем,щом даже не си напсувал...
                    бе незнам проблем ли е или е радостно че си оправям маниерите на каране,но наистина много странно ми стана и то на другия ден като си спомних не намомента
                    Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                    Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                    Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

бе незнам проблем ли е или е радостно че си оправям маниерите на каране,но наистина много странно ми стана и то на другия ден като си спомних не намомента
                      колкото и добри маниери да имаш,ако те засекат и не напсуваш,според мене е проблем....

Comment

колкото и добри маниери да имаш,ако те засекат и не напсуваш,според мене е проблем....
                        Абе не знам дали е така. Аз също станах по-спокоен шофер и определено мисля, че така е по-добре и за мен и за околните.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                          Абе не знам дали е така. Аз също станах по-спокоен шофер и определено мисля, че така е по-добре и за мен и за околните.
                          Съгласен съм че е по-добре по-спокойното каране.Обаче има индивиди които поне една псувня заслужават,не казвам ,че трябва да се кара с нерви,а само по една благословия и всичко да е до тук.

Comment

Съгласен съм че е по-добре по-спокойното каране.Обаче има индивиди които поне една псувня заслужават,не казвам ,че трябва да се кара с нерви,а само по една благословия и всичко да е до тук.
                            Е тук си прав! На ден поне една псувня отнася некой...
                            sigpic
                            Subaru Legacy 3.0 H6
                            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                              Ти спокоен шофьор???
                              Alfa Romeo 145 1.4 Boxer
                              Lulin Group Ltd.

Comment

• Няма работа неска.Купих едно буре с бира,пържа картофи и фрикадели,мисля и една салатка от риба тон да заформя и почвам.Бал съм мааму.Дъждовно.
                                http://clubalfaromeo.com/forum/attac...9&d=1243426375

Comment

Working...
                                X